Assertiviteitstraining

Alle trainingen kunnen online verzorgd worden

Vanwege COVID-19 is communicatie en teambuilding belangrijker dan ooit geworden. Daarom hebben wij onze programma's aangepast zodat we ze online kunnen verzorgen. Voor meer informatie, neem contact op of meld je vrijblijvend aan voor een van onze trainingen of voor coaching.

06 54 79 78 76 | welkom@thfc.nl

Assertiviteitstraining op jouw locatie, door heel Oost Nederland

Bij THFC komt de trainer in heel Oost Nederland (Gelderland, Overijssel en Drenthe) naar je toe. Op jouw locatie of op een locatie in de buurt van Assen, Emmen, Hoogeveen, Enschede, Almelo, Deventer, Hengelo, Zwolle, Arnhem, Nijmegen of een andere plaats. Dat is geen probleem. Je volgt deze training in een vertrouwde omgeving zonder ver te hoeven reizen. Ons doel is om heel Oost Nederland assertief te maken! En we stoppen niet voordat heel Oost Nederland de assertiviteitstraining heeft gevolgd!

Wat je gaat leren in deze Assertiviteitstraining

Onze assertiviteitstraining is vooral gericht op het doen. Alles wat je leert is direct in de praktijk toe te passen. Het is stimulerend om te zien dat het werkt. Dat je nee kunt zeggen zonder dat mensen daar boos om worden, dat je dingen van anderen gedaan krijgt en dat je meer ontspannen bent in bepaalde situaties. Door het zien van die positieve effecten neemt je zelfvertrouwen toe en zit je lekkerder in je vel.

 • Het zeggen van “Nee” wanneer dat nodig is
 • Feedback geven, feedback ontvangen en invloed hebben op anderen
 • Positief zijn en positief denken
 • Conflicthantering en onderhandelen
 • Goed omgaan met emoties en stress
 • Overtuigend overkomen en jezelf 100% naar voren laten komen

De definitie van Assertiviteit

Opkomen voor je eigen belangen, ideeën en gevoelens zonder die van anderen nodeloos te schaden. Dat is de definitie van assertiviteit. Niet iedereen is daar van nature even goed in. In onze assertiviteitscursus ontwikkel je stap voor stap vaardigheden waardoor je sterker komt te staan, mee durft te praten en weerstand durft te bieden.

Agressiviteit is geen assertiviteit

Agressief gedrag wordt soms ten onrechte als assertief bestempeld. Mensen worden dan ‘direct’ of ‘zakelijk’ genoemd. Ook hier geldt dat dit gedrag in veel gevallen heel goed en effectief zal zijn, maar wanneer directheid ‘botheid’ wordt en zakelijkheid ‘sociale desinteresse’, kunnen er problemen ontstaan met anderen.

Onze werkwijze maakt het leuk en effectief

 • Praktijk- en resultaatgericht
 • Vier effectieve sessies van ongeveer 3 uur
 • Tussentijdse coaching per telefoon en email
 • Heel veel persoonlijke aandacht
 • Een persoonlijke intake

[good-reviews review=75]

Waarom een training van THFC?

 • Ervaren Trainers en Coaches
 • Effectieve trainingen
 • Resultaatgericht
 • Training & Coaching altijd dichtbij

Inclusief

Certificaat

Trainingsmateriaal

Consumpties

E-CoachingGroepstraining


Individuele training


  Meld je aan voor de assertiviteitstraining

  Soort training

  Opmerkingen (optioneel)

  Meer informatie?

  Mail of bel gerust! Intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend

  Assertiviteitstraining in de buurt

  Voor THFC is het geen probleem waar je werkt of woont. Een trainer komt altijd bij jou op locatie of bij je in de buurt als je dat wilt. Wij trainen en coachen door heel Oost Nederland, of je nou in Assen, Emmen, Hoogeveen, Deventer, Almelo, Zwolle, Enschede, Hengelo of in Arnhem woont! Zo is binnen een paar jaar heel Oost Nederland assertief.

  Assertiviteitstraining Amersfoort

  Regelmatig verzorgen wij onze assertiviteitstraining op onze goed bereikbare locatie Peer! aan de Maanlander in Amersfoort. Amersfoort kent veel logistieke- en IT bedrijven met goed gebekte mensen en soms lastige klanten klanten.  Als je in zo’n bedrijf werkt, is het belangrijk is om goed voor jezelf op te komen. In de assertiviteitstraining van THFC leer je om te gaan met lastige collega’s, je mond open te doen in vergaderingen en “nee” zeggen tegen werk dat niet bij jou hoort. Je leert op te komen voor eigen belangen, gevoelens en ideeën zonder anderen te kwetsen. Je ontwikkelt in 4 dagdelen de juiste vaardigheden waardoor je sterker in je schoenen komt te staan en mee durft te praten. Alles wat je in de assertiviteitstraining leert, kun je meteen in de praktijk toepassen. THFC verzorgt assertiviteitstrainingen in Amersfoort en omgeving op de locatie die jou het beste uitkomt.

  Assertiviteitstraining Zwolle

  THFC heeft de afgelopen jaren al meerdere assertiviteitstrainingen in Zwolle verzorgd. Wij streven ernaar om iedereen in Zwolle assertief te maken. De huidige maatschappij draait om informatie en communicatie. Mensen zijn mondiger dan ooit en je moet goed voor jezelf kunnen zorgen om mee te kunnen doen. Assertief gedrag is, steeds vaker, een must voor mensen om in hun werk en privéleven overeind te blijven. Dat wil overigens niet zeggen dat je, door je assertief te gedragen, net zo individualistisch wordt als de rest, want assertiviteit heeft immers ook te maken met de belangen van anderen.

  Assertiviteitstraining Enschede

  In een stad als Enschede is het lastig om voor jezelf op te komen wanneer iedereen dat al doet. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om jezelf uit die menigte te laten springen en voor jezelf op te komen. In onze assertiviteitstraining leer je zowel op je werk als in een grote stad zoals Enschede voor jezelf op te komen. Je leert “nee” zeggen tegen extra klussen waar collega’s je mee opzadelen en je wordt mondiger in vergaderingen. Assertief communiceren is een vaardigheid die in Enschede niet kan ontbreken.

  Assertiviteitstraining Hengelo

  Hengelo is een dynamische woon- en werkstad met een rijke geschiedenis in de metaalindustrie. Hengelo is ook de stad van ‘Hengeler weend’. Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf op te komen. Als mensen in je omgeving je heel vriendelijk vragen om die extra taken op je te nemen terwijl je er eigenlijk geen tijd voor hebt, dan wil je de goede sfeer niet bederven. In de assertiviteitstraining leer je “Nee” zeggen zonder de goede sfeer te hoeven bederven. Door effectief voor jezelf op te komen kun je een goede relatie met je collega’s houden en toch met voldoende energie en opgewekt thuis komen.

  Share This